Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα / Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ... : Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα / Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ... : Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).. Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων.

#ΛιμνηΕυβοιας - Twitter Hashtag | Sotwe
#ΛιμνηΕυβοιας - Twitter Hashtag | Sotwe from pbs.twimg.com
Στιγμές τρόμου στην αρχαία ολυμπία: Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια αρχαια ολυμπια από το pagenews.gr.

Στιγμές τρόμου στην αρχαία ολυμπία: Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Μια συνοπτική παρουσίαση των θλαστικών και νηκτικών όπλων των ελλήνων οπλιτών του αρχαίου κόσμου. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Η ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας ελλάδας αφιερωμένο στον δία. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας.

Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας. Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω του αέρα. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

Ανοίγουν στις 18 Μαΐου οι αρχαιολογικοί χώροι και «μας ...
Ανοίγουν στις 18 Μαΐου οι αρχαιολογικοί χώροι και «μας ... from images32.inewsgr.com
Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.

Μια συνοπτική παρουσίαση των θλαστικών και νηκτικών όπλων των ελλήνων οπλιτών του αρχαίου κόσμου. Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω του αέρα. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού αλφειού. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή ηράκλεια και λαντζόι καίει σε δασική.

Αρχαία Ολυμπία: Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς (ΒΙΝΤΕΟ ...
Αρχαία Ολυμπία: Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς (ΒΙΝΤΕΟ ... from thecaller.gr
Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Η ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας ελλάδας αφιερωμένο στον δία. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, ανέφερε ότι σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 118 πυρκαγιές. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, ανέφερε ότι σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 118 πυρκαγιές.

Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην.

Posting Komentar

0 Komentar